Zimsko venčanje

Zimsko venčanje: prava mala bajka

Zimsko venčanje  – Zima je pokucala na vrata i zimskim mladencima donela čaroliju na dar, lepotu koju samo priroda i Kraljica Zima mogu da ponude kao savršeni paspartu za venčanje iz snova – pravu malu bajku.  Belina snega, svetlucavost kristalnih pahuljica, miris jela, sunce na čistom zimskom nebu, u spoju sa slatkim malim dekorativnim detaljima u jarkim bojama neodoljiv su ambijent za odvijanje bajkovite ceremonije zimskog venčanja.

Jedan od najboljih saveznika u ostvarenju te zamisli svakako je vaša venčanica. Didier salon kao toplo i elegantno rešenje u skladu sa zimskim ambijentom predlaže kako venčanice sa dugim rukavima i zatvorenim ledjima, tako i venčanice bez rukava, ali u kombinaciji sa odgovarajućim toplim aksesoarima. Najomiljeniji Didier predlog jesu unikatni kombinezoni sa plaštovima koji zaista deluju aristokratski i zavodljivo. Hladnoća ne treba da vas spreči da, dok izgovarate svoje životno  ~Da~, blistate u punom sjaju poput snežne vile. Aksesoari i komadi garderobe dizajnirani od strane naših priznatih dizajnera samo za vas stilski će upotpuniti vaš izgled u odnosu na atmosferu koju želite da postignete i poruke koje želite da prenesete. Čak će vas i praznični duh u tome podržati i zagrejati sve zvanice.

 


Vaši saveznici pored venčanice su i nezaobilazni fascinatori, nežne bundice jarkih boja ili bele boje, rukavice, ešarpe, pojasevi, čarapice sa zimskim motivima od čipke ili protkane vezom. Nikako ne smete da zaboravite da krenete u potragu i za unikatnim cipelicama ili čizmicama koje treba da vas odvedu do ludog kamena. Imajte smelosti, poigrajte se bojama, materijalima i aksesoarima, i dajte svom zimskom venčanju poseban pečat.

 

Nekako se uz belinu snega i belinu venčanice, savršeno uklapa crvena boja zimskih bobica  koja zrači toplinom, kao i zelena boja koja simboliše neodoljive jele. Zimsko venčanje dopušta i malo preterivanja baš kao što to bajke nalažu: nemojte se bojati svetlucavih kristalnih krunica, tijara, detalja od mnoštva isprepletanih bisera i perlica, tkanina posutih štrasom ili opšivenih nizovima beličastog perja i paperja. Ne bojte se, ukoliko sve uklopite u smislenu celinu, i uz pomoć korisnih saveta naših dizajnera, nećete rizikovati da se vaš autfit poistoveti sa kičom, budući da zimska belina dopušta i najjače ekstreme kada želi da istakne Lepotu.

 

Fotografije: Anđela Petrovski (Editorijal ~Dreams in White~)

Haljine: Didier salon

 

Kada bolje pogledate, zimsko venčanje dopušta bajkovite isplive u nesvakidašnje, u raskošno, u bajkovito i spektakularno, u jake kontraste, dok letnje često zahteva jednostavnost i lepršavu, svedenu eleganciju. Stoga nema potrebe, drage dame, da čekate toplo letnje vreme, već samo pustite mašti na volju, zamislite svoju venčanicu iz snova, dopustite zimskoj čaroliji da umeša prste u svadbenu atmosferu, a mi ćemo vam pomoći da snove  pretvorimo u javu – toplu, romantičnu i opuštajuću i pored zimskog daška vetra i snega. Neka magija počne!Autori: Ivana Vojvodić i Marija Jeremić

Comments are closed.