Haljine

Danijela Božić

Nina Rajak

Zvonko Marković

Aleksandar Zabunović

Jelena Dimitrijević

Haljine poznatih kreatora koje ćete sa uživanjem nositi.

Jedino mesto gde se možete izdvojiti u društvu, osećati prelepo i zaseniti sve vašim modnim odabirom.

Sve kreacije poznatih kreatora možete naći kod nas u Dideru, budite različiti unikatni i prelepi.

Nosite ih u različitim prilikama, od raznih svečanosti, svadbi, večera, do maturskih balova, budite jedinstveni i

ponesite unikatnu haljinu kakvu niko drugi nema. Svaka žena od stila zna da su neki odevni komadi večni i da nikada

neće izaći iz mode. Među tim odevnim komadima se, pored kvalitetnih cipela, tašni, nalaze još i kaput, kožna jakna i naravno, haljine.

Elegantne haljine su jedan od odevnih komada za koje možemo reći da su večni, pa je zato poželjno da uvek imate nekoliko

modela, koje možete nositi u različitim prilikama.

Haljine Danijele Božić – nesvakidasnji dizajn protkan aristokratskim linijama, bogatom ornamentistikom koja mami vrhunske linije ekstravagancije.

Nina Rajak – dizajnerka neuhvatljivog osećaja za smele linije protkane i izvezene sugestivnim kostimografskim potezima i detaljima.

Zvonko Marković haljine– najpoznatiji srpski modni kretaor. Tokom 20 godina uspešne karijere radio je za najpoznatije modne kuće u zemlji, priredio više od 100 modnih revija, kreirao za mnoge ličnosti sa estrade, kao i kostime za pozorišne predstave.

Aleksandar Zabunović – kreacije u znaku modernog glamura. Svaka kreacija ovog mladog dizajnera oživljava klasične modne postulate koji vode do estetike glamura, uokvirene modernim krojnim linijama koje glamur pretaču u nosivo. Boje, linije, materijali u znaku su strasti, upakovane u primamljivu decentnost.

Jelena Dimitrijević – Ručno oslikane i unikatne haljine, su na neki način dizajnerkin zaštitni znak po kom je postala vrlo prepoznatljiva. U pitanju su specifične tehnike oslikavanja platna, Batik i Šibori.

j e

Comments are closed.