Cipele za venčanje

Cipele za venčanje: ~Pepeljuga je zahvaljujući cipelici postala princeza~  

Kao što su dijamanti uvek nekako potajno skriveni u srcu zemlje, tako je i taj mali, vragolasti detalj na ceremoniji venčanja, uglavnom, pod masivnim slojevima venčanice ili pak u senci venčane haljine. Pustite da dijamant zasvetluca i bude u centru pažnje, jednako kao i vaš osmeh, vaša savršena haljna, frizura, kompletan autfit na neponovljivoj ceremoniji venčanja. Neka vaše cipelice budu u fokusu objektiva tokom cele ceremonije, jer one, verujte, mogu dati pečat celoj atmosferi venčanja. Neka vas učine vragolastom, lepom, veselom, zavodjivom i veselje će biti magično i neponovljivo. 

Cipele za venčanje: kako bi cela magija uspela, morate se dati u potragu, koliko za originalnom venčanicom i haljinom, toliko i za neobičnim parom neodoljivih cipela za venčanje. Cipele za venčanje ne smeju biti zaboravljene, moraju biti glavni gost na vašem venčanju. Taj zadatak je lak, ako poznajete Biljanu iz salona unikatnih cipelica Deva Ars, koja okuplja dizajnere maštovitih cipela i zastupa očaravajući brend Irregular Choice.

Kako bismo vam olakšali potragu, daćemo vam nekoliko predloga kako da uklopite ove vickaste cipelice, sa pomalo aristokratskim linijama, uz svoju venčanicu. Didier, Le Petit i fotografkinja Anđela Petrovski poigrali su se u editorijalu Dreams in White sa cipelama Irregular Choice, Didier venčanicama, Blackbirdfield fascinatorima i kontrastnim ambijentom. (Fotografije su pripremne, sirove, neobrađene, ali i dalje zrače, što govori u prilog lepoti i značaju cipelica kada treba u životu načiniti važne korake).  

 

 

A setimo se i reči Koko Šanel: „Žena sa dobrim cipelama nikada nije ružna“. Većina pripadnica lepšeg pola složiće se sa ovom izjavom legendarne Koko. Mi ćemo tu misao delimično preformulisati: „Svaka žena je lepa, a posebno ona sa dobrim cipelama“. Drage dame, ako vi spadate u one koje smatraju da ljubav prema cipelama nikad ne umire, poslušajte Didier savet, i dajte se u ozbilnu potragu za originalnim cipelama za venčanje. Neka baš one budu vaš skriveni dijamant jer obuća dosta govori o kratakteru onih koji ih nose. Pretvorite svoje cipelice iz snova u javu. Danas, u doba kreativnosti, to je zaista moguće. Dizajnirana obuća, kojoj su se priklonile sve svetske „zvezde“, polako, ali sigurno uzima maha i kod nas. Budite jedinstvene i originalne. Pustite da sve oči i svi objektivi budu uprti samo u vas tokom vašeg najznačajnijeg dana u životu.

Čak u i naučnici utvrdili da, kada nosimo omiljeni komad obuće koji kod nas podstiče posebno divljenje, lučimo hormon sreće. Zbog toga mnoge žene kažu da su kvalitetne i lepe cipele prava hrana za dušu i da su neophodne za dobro raspoloženje. Osećajte se graciozno pri svakom koraku dok u unikatoj venčanici isto takvo malo bogatstvo imate i na nogama. I ne zaboravite: pepeljuga je zahvaljujući cipelici postala princeza! Cipele za vencanje

Autori: Ivana Vojvodić i Marija JeremićComments are closed.