Haljine

Danijela Božić

Nina Rajak

 

Ivana Mišić

 

Aleksandar Zabunović

Haljine poznatih kreatora koje ćete sa uživanjem nositi.

Jedino mesto gde se možete izdvojiti u društvu, osećati prelepo i zaseniti sve vašim modnim odabirom.

Sve kreacije poznatih kreatora možete naći kod nas u Dideru, budite različiti unikatni i prelepi.

Nosite ih u različitim prilikama, od raznih svečanosti, svadbi, večera, do maturskih balova, budite jedinstveni i

ponesite unikatnu haljinu kakvu niko drugi nema.  Svaka žena od stila zna da su neki odevni komadi večni i da nikada

neće izaći iz mode. Među tim odevnim komadima se, pored kvalitetnih cipela, tašni, nalaze još i kaput, kožna jakna i naravno, haljine.

Elegantne haljine su jedan od odevnih komada za koje možemo reći da su večni, pa je zato poželjno da uvek imate nekoliko

modela, koje možete nositi u različitim prilikama.

Haljine Danijele Božić – nesvakidasnji dizajn protkan aristokratskim linijama, bogatom ornamentistikom koja mami vrhunske linije ekstravagancije.

Nina Rajak – dizajnerka neuhvatljivog osećaja za smele linije protkane i izvezene sugestivnim kostimografskim potezima i detaljima.

Haljine Ivane Mišić –  Kreacije koje su ogledalo inspiracije i desetogodišnjeg rada ove talentovane dizajnerke, koja stvara rame uz rame sa sestrom Suzanom Mišić. Ove haljine podsećaju da je moda grana umetnosti, a ne industrije, da je umetnost tu da čoveka nadahnjuje i uharmoniči kontraste: nežno i oštro, mir i nemir, nežnost i snagu, belo i crno…

Haljine Aleksandar Zabunović  – kreacije u znaku modernog glamura. Svaka kreacija ovog mladog dizajnera oživljava klasične modne postulate koji vode do estetike glamura, uokvirene modernim krojnim linijama koje glamur pretaču u nosivo. Boje, linije, materijali u znaku su strasti, upakovane u primamljivu decentnost. 

j e Comments are closed.